SNACKBAR DE LELIE

SNACKBAR DE LELIE Al 40 jaar lang sterk gefrituurd in Midden-Nederland!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2731 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar de Lelie. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2022 om 22:12 Eten was goed en de bezorger erg vriendelijk en correct
24 mei 2022 om 22:01 Lekker, warm en precies op tijd. Voor herhaling vatbaar.
24 mei 2022 om 8:29 We hebben heel lang op het eten moeten wachten. Dat is jammer.
24 mei 2022 om 5:53 Ze zijn veel beter geweest met hun eten en dat is jammer
19 mei 2022 om 23:35 Tevreden
13 mei 2022 om 9:28 De bestelling klopten niet, ik had iets besteld en kreeg wat anders. Alle zakjes zaten onder de saus
1 mei 2022 om 22:27 Heerlijk zoals altijd…..!
27 apr 2022 om 12:11 Eten was netjes binnen de afgesproken tijd bezorgd. En als je echt zeer goede burgers wil eten is de Lelie zeker een aanrader! Nog geen snackbar gezien die ze zo maakt echt top!
20 apr 2022 om 21:25 Helaas was het niet zo goed taaie gebakken aardappels en loempia had wat langer gebakken mogen worden.
16 apr 2022 om 21:35 Eten was goed warm en snel bezorgd ondanks dat we ern flinke bestelling hadden.
16 apr 2022 om 7:19 Deze keer was het eten koud. Normaal gesproken geen klachten.
30 mrt 2022 om 14:23 Een grote friet met warm vlees is wel heel groot! Als je er iets vanaf zou halen en watgroen bij doet (sla, komkommer, tomaatje) dan is deze friet helemaal in balans.